ΚΟΙΝΩΝΙΚO ΠΡΟΦΙΛ

YouTube

 

 

E-mail Εκτύπωση PDF

Αγαπητοί φίλοι και επισκέπτες, 

Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλώ να πλαισιώσετε την διοργάνωση του 2ου Πανελληνίου Συνεδρίου Συγκολλήσεων, το οποίο θα υλοποιηθεί στις 07 Νοεμβρίου 2013, ημέρα Πέμπτη, στο αμφιθέατρο ΔΑΪΣ στο Μαρούσι.

Εκθέτες από όλη της Ελλάδα θα συμμετέχουν στην εκθεσιακή δραστηριότητα που θα αναπτυχθεί στον χώρο πίσω από το αμφιθέατρο, επιδεικνύοντας καινοτόμα υλικά, μηχανήματα και υπηρεσίες που παρέχουν, στην αγορά των μεταλλικών κατασκευών, της ναυτιλίας, της συντήρησης ενεργειακών δικτύων και φυσικά αμιγώς του τομέα των συγκολλήσεων.

Ταυτόχρονα κατά την διάρκεια υλοποίησης του Συνεδρίου θα αποδοθούν, από προσωπικότητες της οικονομικής, κοινωνικής και πολιτικής ζωής, τα πτυχία 25 νέων Διεθνών Μηχανικών Συγκολλήσεων, οι οποίοι  πλέον ανέρχονται στην Χώρα μας σε 45 αναγνωρισμένους από το Ελληνικό Ινστιτούτο, Διεθνείς Μηχανικούς Συγκολλήσεων.

Η υλοποίηση των Εθνικών Συνεδρίων Συγκόλλησης συνδράμει ουσιαστικά στην ανάπτυξη του τομέα των συγκολλήσεων, αφενός βελτιστοποιώντας την ταχύτητα διάδοσης των κρίσιμων πληροφοριών για την ανάπτυξη της αγοράς και αφετέρου αυξάνοντας τον συνεκτικό ιστό μεταξύ των εμπλεκομένων δυνάμεων της αγοράς και των επιστημών.

Με τις θερμότερες ευχές μου για καλό Φθινόπωρο, με υγεία για εσάς προσωπικά και τις οικογένειές σας, ανανεώνουμε το ραντεβού μας στο 2ο Πανελλήνιο Συνέδριο, όπου θα συναντηθούν για 2η συνεχόμενη χρονιά η εμπειρία και η γνώση των ανθρώπων της κατασκευής και της ποιότητας των μεταλλικών κατασκευών κάθε είδους.

 

Με ιδιαίτερη εκτίμηση

Τζαφέρης Μελέτης

 


 


Share/Save/Bookmark
 
GreekEnglish (United Kingdom)

Who's Online

Έχουμε 1 επισκέπτης συνδεδεμένους